top of page
Aperitivos

HOLA!

Vols conèxier la nostra història?
Infografía de Línea de Tiempo Timeline con Años Fechas Multicolor Moderno.png

NOSALTRES

La Botiga bon Cor, és fruit de l intercooperció entre dos cooperatives, Solucions Socials Sostenibles SCCL i Menjar d’hort SCCL, que comparteixen valors i missió. 

Ambdues cooperatives neixen com a entitats sense ànim de lucre i d’iniciativa social que treballen per aconseguir transformar l’economia en una activitat amb un impacte més social, més sostenible i més respectuosa amb el medi ambient.

La seva missió principal és la d’ajudar a la inserció laboral de persones i col·lectius en risc d’exclusió social. Oferint serveis a col·lectivitats, càtering, serveis restauració i productes agroalimentaris sense químics, locals i de temporada, que ajudin a la inserció sociolaboral a persones en risc d’exclusió. Assessorar i formar en l’economia social, l’agroecologia i el respecte cap el medi en el que vivim.

WhatsApp Image 2022-12-13 at 12.45.49.jpeg

QUÈ VOLEM ACONSEGUIR?

. Ser part activa en la transformació de l’economia actual, per una més social i sostenible. 

. Produir un impacte social durant el desenvolupament de les nostres activitats i serveis, contribuint a la millora sociolaboral del territori proper. 

. Treballar per un canvi en el model de consum energètic actual. Ajudar a les empreses i a la societat en la transició cap a un model sostenible i no contaminant.

. Acompanyar als nostres col·laboradors i col·laboradores durant tot el procés de canvi, oferint-los les millores i dotant-los de les eines necessàries. Els ajudem a fer la seva transició, implementació i/o model de gestió sostenible, eficaç i social.

Els nostres valors principals són:

. Solidaritat. No entenem la nostre feina sense ser solidaris amb els que ho necessiten. 

. Amor. Per el nostre planeta i els essers vius que l’habiten i per aquelles feines que canvien de forma respectuosa amb el medi natural.

. Sostenibilitat. Els nostres serveis i les diferents accions han de tenir el màxim de cura amb el nostre entorn i planeta. La utilitzarem en el nostre treball quotidià, però també treballarem per la seva sensibilització cap els clients.

. Ecologia i proximitat. Utilitzarem productes el més pròxims possible al nostre entorn i productes que no utilitzin químics. També intentarem treballar amb els comerços del nostre entorn. Els materials de parament que utilitzarem seran reutilitzables, biodegradables, reciclats i reciclables i orgànics.

. Igualtat i no discriminació per raó de gènere, raça, edat o nacionalitat. Tots som iguals i tots hem de ser tractats igual de be.

. Felicitat. Aquest és un dels valors més importants per nosaltres. La feina forma una gran part de la nostre vida i la hem de viure el més feliçment possible i transmetre aquesta felicitat en el nostre entorn. 

. Recerca continua. Sempre estem cercant solucions sostenibles als nous reptes que planteja el canvi climàtic, la sostenibilitat i l’impacte socials en el camp.

ejemplos-de-solidaridad.jpg

Contacta'ns!

Adreça

C.Font Honrada, 2 

08004 Barcelona

Contacta'ns

comercial@solucionssocials.org

+34 657 31 67 44

 +34 625 53 47 55 

Estem Oberts!

Dill-Div

Dissabte

11h a 17 h

11h a 16 h

  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page